1
2
3
1

Парфюмни композиции, които да отговорят на Вашите специфични изисквания.

2

Ако сте производител, който желае изделията, които предлага, да имат уникален аромат, характерен единствено за Вашата търговска марка, предлагаме разработвне на парфюмна композиция по поръчка!

3

Моля, не се колебайте да правите запитвания в раздел Контакти на сайта и нашите консултанти ще намерят за Вас най-доброто решение.

Нашата мисия

За да успеете да направите най-правилния избор на аромат, ние Ви предлагаме изключително разнообразие на парфюмни композиции, които да отговорят на Вашите специфични изисквания. Те могат да бъдат най-различни – ароматът да е устойчив на висока температура, да е подходящ за работа в алкална или киселинна среда и мн.др.

Изхождайки от това КАКВО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОИЗВЕДЕТЕ /прах за пране, шампоани, течни сапуни, тоалетни сапуни, салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия, дамски превръзки, омекотители, веро, различни почистващи препарати, ароматизатори за кола, парфюми, мокри кърпи, всякакви армоатизатори или нещо ново на пазара, което би могло да бъде ароматизирано…

Как процедираме

Ние Ви предлагаме богат избор от аромати, които да отговорят на спецификата на различните изделия.

За да удовлетворим Вашите изисквания и идеи, имаме нужда от кратка информация за тях. Ако сте производител, който желае изделията, които предлага, да имат уникален аромат, характерен единствено за Вашата търговска марка, предлагаме разработвне на парфюмна композиция по поръчка!

Съобразно Вашите желания, ние подбираме най-подходящите за Вас аромати, изготвяме Ви ценова оферта и Ви осигуряваме безплатни мостри на всеки предложен от нас аромат!

Така Вие ще успеете сами да се уверите в качеството на предлаганите от нас парфюмни композиции, тяхната конкурентноспособна цена и да направите своя СИГУРЕН и ПРАВИЛЕН избор!

Моля, не се колебайте да правите запитвания в раздел Контакти на сайта и нашите консултанти ще намерят за Вас най-доброто решение.

Изработваме парфюмни композиции за…

миещи препарати

почистващи препарати

козметика

хартиени изделия

автокозметика

пластмасови изделия

Може да избирате или съчетавате от голямото разнообразие аромати:

  • Цветни
  • Цитрусови
  • Плодови
  • Мъжки и Дамски парфюми
  • Нестандартни